6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayını Temel başkan açıklayacak!

POLİTİKA 17.01.2023 - 12:55, Güncelleme: 18.01.2023 - 18:15
 

6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayını Temel başkan açıklayacak!

Kamuoyunun merakla beklediği 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı ne zaman açıklanacak?Tarih henüz net değil ama Cumhurbaşkanı adayı kimin açıklayacağı belli oldu.

Kamuoyunun merakla beklediği 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı ne zaman açıklanacak? Sorusunun cevabını bekliyor. Tarih henüz net değil ama Cumhurbaşkanı adayı kimin açıklayacağı belli oldu. İşte detaylar… 6'lı Masa'nın aday belirleme süreci de devam ediyor. Masada adayın kim olacağından ziyade kimin adayı açıklayacağı konuşulmaya başlandı. Son iddiaya göre ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına çıkacak adayı şubat ayı ortalarında gerçekleşecek toplantının ardından masadaki en yaşlı lider olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu açıklayacak. 26 Ocak'taki İYİ Parti ev sahipliğinde yapılacak toplantıda da herhangi bir ismin zikredilmesi beklenmiyor.  
Kamuoyunun merakla beklediği 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı ne zaman açıklanacak?Tarih henüz net değil ama Cumhurbaşkanı adayı kimin açıklayacağı belli oldu.

Kamuoyunun merakla beklediği 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı ne zaman açıklanacak? Sorusunun cevabını bekliyor. Tarih henüz net değil ama Cumhurbaşkanı adayı kimin açıklayacağı belli oldu. İşte detaylar…

6'lı Masa'nın aday belirleme süreci de devam ediyor. Masada adayın kim olacağından ziyade kimin adayı açıklayacağı konuşulmaya başlandı.

Son iddiaya göre ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına çıkacak adayı şubat ayı ortalarında gerçekleşecek toplantının ardından masadaki en yaşlı lider olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu açıklayacak.

26 Ocak'taki İYİ Parti ev sahipliğinde yapılacak toplantıda da herhangi bir ismin zikredilmesi beklenmiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.