699 TL değerindeki oyun ücretsiz oldu!

AKTÜEL 06.03.2023 - 12:43, Güncelleme: 06.03.2023 - 12:43
 

699 TL değerindeki oyun ücretsiz oldu!

Ubisoft'un strateji oyunu Anno 1800, Ubisoft Connect ve Epic Games Store'da kısa süreliğine ücretsiz oldu. Bu süreyi kaçırmak istemiyorsanız oyunu hemen indirin

Ubisoft'un strateji oyunu Anno 1800, Ubisoft Connect ve Epic Games Store'da kısa süreliğine ücretsiz oldu. Bu süreyi kaçırmak istemiyorsanız oyunu hemen indirin… Geçtiğimiz yıl Epic Games'in başlattığı ücretsiz oyun kervanına son olarak Amazon da dahil olup her ay üyelerine yeni oyun dağıtmaya başladı. Bu tarz rekabetler çoğunlukla oyunculara yararken, pek çok farklı firma da bu kervana katıldı.  16 Nisan 2019 tarihinde piyasaya sürülen Anno 1800, strateji severlerin çoktan bildiği bir yapım. Ubisoft 16 Mart tarihinde PS5 ve Xbox Series S/X'e oyunu çıkartmayı planlıyor ve tanıtımı için oyunu bir süreliğine ücretsiz yapıyor. Öyle ki toplamda bir hafta sürecek ücretsiz kampanyası, 16-23 Mart tarihleri arasında olacak.  
Ubisoft'un strateji oyunu Anno 1800, Ubisoft Connect ve Epic Games Store'da kısa süreliğine ücretsiz oldu. Bu süreyi kaçırmak istemiyorsanız oyunu hemen indirin

Ubisoft'un strateji oyunu Anno 1800, Ubisoft Connect ve Epic Games Store'da kısa süreliğine ücretsiz oldu. Bu süreyi kaçırmak istemiyorsanız oyunu hemen indirin…

Geçtiğimiz yıl Epic Games'in başlattığı ücretsiz oyun kervanına son olarak Amazon da dahil olup her ay üyelerine yeni oyun dağıtmaya başladı. Bu tarz rekabetler çoğunlukla oyunculara yararken, pek çok farklı firma da bu kervana katıldı. 

16 Nisan 2019 tarihinde piyasaya sürülen Anno 1800, strateji severlerin çoktan bildiği bir yapım. Ubisoft 16 Mart tarihinde PS5 ve Xbox Series S/X'e oyunu çıkartmayı planlıyor ve tanıtımı için oyunu bir süreliğine ücretsiz yapıyor. Öyle ki toplamda bir hafta sürecek ücretsiz kampanyası, 16-23 Mart tarihleri arasında olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.