6 günde 2 derbi oynanacak!

SPOR 26.09.2023 - 20:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 22:43
 

6 günde 2 derbi oynanacak!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının Suudi Arabistan ya da Abu Dabi'de düzenlenebileceğini belirtti.

Maçın 30 Aralık'ta oynanmasını planladıklarını ifade eden Büyükekşi, kesinleşen detayları henüz paylaşamayacağını ancak görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Ezeli rakipler, 24 Aralık'ta da derbide kozlarını paylaşacak. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ezeli rakiplerden Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçı için açıklama yaptı. Büyükekşi, Süper Kupa maçını 30 Aralık'ta oynatmak istediklerini söyledi. Mehmet Büyükekşii Süper Kupa'nın Suudi Arabistan ya da Abu Dabi'da olacağını aktardı.  
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının Suudi Arabistan ya da Abu Dabi'de düzenlenebileceğini belirtti.

Maçın 30 Aralık'ta oynanmasını planladıklarını ifade eden Büyükekşi, kesinleşen detayları henüz paylaşamayacağını ancak görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Ezeli rakipler, 24 Aralık'ta da derbide kozlarını paylaşacak.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ezeli rakiplerden Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçı için açıklama yaptı.

Büyükekşi, Süper Kupa maçını 30 Aralık'ta oynatmak istediklerini söyledi.

Mehmet Büyükekşii Süper Kupa'nın Suudi Arabistan ya da Abu Dabi'da olacağını aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.