6 Çarpıcı Film!

DİZİ - FİLM 27.04.2019 - 15:51, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

6 Çarpıcı Film!

Bazı filmler vardır; insanı içerisine öylesine çeker ki filmin sonuna dek gözlerinizi ekrandan ayıramaz ve hatta izlediğiniz bu şaheseri uzun süre boyunca düşünürsünüz. Sizler için bu filmleri listeledik.

Başkalarının Hayatı, DasLeben der Anderen Oyuncular: Ulrich Müe, Sebastian Koch, Martina Gedeck Popüler oyun yazarı Georg Dreyman, ünlü bir aktrisle ilişki yaşamıyor olsaydı eğer, tüm hayatını sorunsuz geçirebilirdi. Ancak bu aktris, güçlü bir gizli ajanın gözünden kaçmayacak kadar meşhurdu. Dreyman’ın sona gelen bohem hayatının anlatıldığı etkileyici bir film. IMDbpuanı — 8.5 Hatırla, Remember  Oyuncular: Christopher Plummer, Martin Landau, Jürgen Prochnow Zev’in hayatı sonuna yaklaşmaktadır. Emekli evinde vaktini geçirmektedir; ancak hala tamamlanması gereken önemli bir görevi vardır: II. Dünya Savaşı sırasında, Auschwitz’de tüm ailesini öldüren Nazi subayını bulmak. Elbette ki kolay bir görev değildir bu… IMDbpuanı — 7.4 Perfect Blue, Pafekuto Buru Genç şarkıcı Mima Kirigoe, oyuncu olma hayalleri kurar ve müzik dünyasını, sinema dünyası ile değiştirmeye çalışır. Ancak fanları, bu habere aşırı tepki verirler: Tuhaf aramalar, fakslar ve hatta patlayan bir zarf. Şimdi de ise online bir günlük ortaya çıkmıştır; Mima’nın hayatını tüm detayları ile anlatan bir günlük… IMDbpuanı — 7.9 Köstebek, The Departed Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson Birbirlerini saptamaya çalışan iki çift taraflı ajan hakkında bir hikâye. Başından sonuna dek diken üzerinde kalmanızı sağlayacak büyüleyici bir senaryo. IMDbpuanı — 8.5 Neerja Oyuncular: Sonam Kapoor, Shabana Azmi, Yogendra Tikku Film, 1986 yılında teröristler tarafından kaçırılan PanAm havayolları uçağındaki 359 yolcuyu korumak için kendini feda eden uçuş görevlisi Neerja Bhanot’un gerçek hikâyesini konu alıyor. IMDbpuanı — 7.8 Sahtekar, Changeling Oyuncular: Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan Film, 1920'lerin Los Angeles’ında geçiyor. Christine, kaybolan oğlu için polise başvurur; ancak çocuk nihayet bulunduğunda, kadın, görünüşüne rağmen çocuğun kendi çocuğu olduğunu kabul etmez. Ve yastaki kadın, yardım almak yerine, kendini bir tımarhane koğuşunda bulur.  IMDbpuanı — 7.8
Bazı filmler vardır; insanı içerisine öylesine çeker ki filmin sonuna dek gözlerinizi ekrandan ayıramaz ve hatta izlediğiniz bu şaheseri uzun süre boyunca düşünürsünüz. Sizler için bu filmleri listeledik.

Başkalarının Hayatı, DasLeben der Anderen

Oyuncular: Ulrich Müe, Sebastian Koch, Martina Gedeck

Popüler oyun yazarı Georg Dreyman, ünlü bir aktrisle ilişki yaşamıyor olsaydı eğer, tüm hayatını sorunsuz geçirebilirdi. Ancak bu aktris, güçlü bir gizli ajanın gözünden kaçmayacak kadar meşhurdu. Dreyman’ın sona gelen bohem hayatının anlatıldığı etkileyici bir film.

IMDbpuanı — 8.5

Hatırla, Remember 

Oyuncular: Christopher Plummer, Martin Landau, Jürgen Prochnow

Zev’in hayatı sonuna yaklaşmaktadır. Emekli evinde vaktini geçirmektedir; ancak hala tamamlanması gereken önemli bir görevi vardır: II. Dünya Savaşı sırasında, Auschwitz’de tüm ailesini öldüren Nazi subayını bulmak. Elbette ki kolay bir görev değildir bu…

IMDbpuanı — 7.4

Perfect Blue, Pafekuto Buru

Genç şarkıcı Mima Kirigoe, oyuncu olma hayalleri kurar ve müzik dünyasını, sinema dünyası ile değiştirmeye çalışır. Ancak fanları, bu habere aşırı tepki verirler: Tuhaf aramalar, fakslar ve hatta patlayan bir zarf. Şimdi de ise online bir günlük ortaya çıkmıştır; Mima’nın hayatını tüm detayları ile anlatan bir günlük…

IMDbpuanı — 7.9

Köstebek, The Departed

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson

Birbirlerini saptamaya çalışan iki çift taraflı ajan hakkında bir hikâye. Başından sonuna dek diken üzerinde kalmanızı sağlayacak büyüleyici bir senaryo.

IMDbpuanı — 8.5

Neerja

Oyuncular: Sonam Kapoor, Shabana Azmi, Yogendra Tikku

Film, 1986 yılında teröristler tarafından kaçırılan PanAm havayolları uçağındaki 359 yolcuyu korumak için kendini feda eden uçuş görevlisi Neerja Bhanot’un gerçek hikâyesini konu alıyor.

IMDbpuanı — 7.8

Sahtekar, Changeling

Oyuncular: Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan

Film, 1920'lerin Los Angeles’ında geçiyor. Christine, kaybolan oğlu için polise başvurur; ancak çocuk nihayet bulunduğunda, kadın, görünüşüne rağmen çocuğun kendi çocuğu olduğunu kabul etmez. Ve yastaki kadın, yardım almak yerine, kendini bir tımarhane koğuşunda bulur. 

IMDbpuanı — 7.8

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.