500 bin TL hibe kredi desteği için başvurular başladı!

AKTÜEL 17.07.2023 - 21:26, Güncelleme: 18.07.2023 - 22:19
 

500 bin TL hibe kredi desteği için başvurular başladı!

Vatandaşlara konut ve iş yeri için hibe ve faizsiz kredi desteği başvuruları 17 Temmuz'da başladı. işte detaylar...

Vatandaşlara konut ve iş yeri için hibe ve faizsiz kredi desteği başvuruları 17 Temmuz'da başladı. işte detaylar... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, depremden etkilenen 11 ilde Yerinde Dönüşüm Projesi’ni hayata geçirdi.  Proje kapsamında vatandaşlara konut ve iş yeri için 500 bin TL hibe ve ilk 2 yıl ödemesiz, 10 yıl faizsiz kredi desteği sağlanacak. Başvurular 17 Temmuz’da başladı. Yerinde Dönüşüm Projesi, depremden etkilenen şehirlerin yaşanmışlıklarını ve kültürünü koruyarak güvenli ve hızlı bir şekilde ayağa kaldırmak amacıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan bir projedir. Proje ile vatandaşlar, Bakanlık tarafından belirlenen standartlar çerçevesinde ve denetimlerinde kendi evlerini ve iş yerlerini yerinde dönüştürebilecek. Proje, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adana, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Osmaniye, Şanlıurfa ve Diyarbakır illerini kapsıyor.  
Vatandaşlara konut ve iş yeri için hibe ve faizsiz kredi desteği başvuruları 17 Temmuz'da başladı. işte detaylar...

Vatandaşlara konut ve iş yeri için hibe ve faizsiz kredi desteği başvuruları 17 Temmuz'da başladı. işte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, depremden etkilenen 11 ilde Yerinde Dönüşüm Projesi’ni hayata geçirdi.

 Proje kapsamında vatandaşlara konut ve iş yeri için 500 bin TL hibe ve ilk 2 yıl ödemesiz, 10 yıl faizsiz kredi desteği sağlanacak. Başvurular 17 Temmuz’da başladı.

Yerinde Dönüşüm Projesi, depremden etkilenen şehirlerin yaşanmışlıklarını ve kültürünü koruyarak güvenli ve hızlı bir şekilde ayağa kaldırmak amacıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan bir projedir.

Proje ile vatandaşlar, Bakanlık tarafından belirlenen standartlar çerçevesinde ve denetimlerinde kendi evlerini ve iş yerlerini yerinde dönüştürebilecek.

Proje, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adana, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Osmaniye, Şanlıurfa ve Diyarbakır illerini kapsıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.