5 Branşta 77 Kursiyerin buluştuğu program!

04.12.2019 - 12:09, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

5 Branşta 77 Kursiyerin buluştuğu program!

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren KAMEK Kursları Ekinözü İlçesi Kurs Merkezi’nde Halk Eğitim İşbirliği ile insanların el becerilerini geliştirme ve meslek edindirme kursları devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK), İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Ekinözü ilçesinde umut ışığı olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yürütülmekte olan kurslara katılan kursiyerler hem el becerilerini geliştiriyor hem de yeni meslekler öğreniyorlar.     Ekinözü KAMEK Kurs Merkezi’nde Temel Bilgisayar, Destekleme ve Yetiştirme Kursu, Kadın Üst Giysileri Dikimi,  Makinede Geleneksel Türk İşleri ve Balıkesir Pullusu Kursları olmak üzere 5 branşta 77 kursiyere eğitim veriliyor. Kursların sonunda kursiyerlere sertifikaları takdim edilecek.  
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren KAMEK Kursları Ekinözü İlçesi Kurs Merkezi’nde Halk Eğitim İşbirliği ile insanların el becerilerini geliştirme ve meslek edindirme kursları devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK), İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Ekinözü ilçesinde umut ışığı olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yürütülmekte olan kurslara katılan kursiyerler hem el becerilerini geliştiriyor hem de yeni meslekler öğreniyorlar.

 

 

Ekinözü KAMEK Kurs Merkezi’nde Temel Bilgisayar, Destekleme ve Yetiştirme Kursu, Kadın Üst Giysileri Dikimi,  Makinede Geleneksel Türk İşleri ve Balıkesir Pullusu Kursları olmak üzere 5 branşta 77 kursiyere eğitim veriliyor. Kursların sonunda kursiyerlere sertifikaları takdim edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.