49 filminden ilk kareler yayımlandı!

DİZİ - FİLM 05.09.2022 - 17:53, Güncelleme: 05.09.2022 - 17:53
 

49 filminden ilk kareler yayımlandı!

Yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstlendiği gerçek bir hikayeden uyarlanan aksiyon filmi ‘49’un vizyon tarihi belli oldu.

Çekimleri Gaziantep ve Kilis’te gerçekleştirilen ve IŞİD’e esir düşen 49 Türk’ü kurtarıldığı operasyonu ve perde arkasını anlatan film 20 Ocak 2023’te sinemalarda seyirciyle buluşacak. Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği ‘49’un senaryosunda Barış Erdoğan-İlker Arslan imzası bulunuyor. Filmin başrollerini İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve MİT Dış Operasyonlar Başkanı Ekrem’i canlandıran usta oyuncu Kerem Alışık üstlendi.   
Yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstlendiği gerçek bir hikayeden uyarlanan aksiyon filmi ‘49’un vizyon tarihi belli oldu.

Çekimleri Gaziantep ve Kilis’te gerçekleştirilen ve IŞİD’e esir düşen 49 Türk’ü kurtarıldığı operasyonu ve perde arkasını anlatan film 20 Ocak 2023’te sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği ‘49’un senaryosunda Barış Erdoğan-İlker Arslan imzası bulunuyor. Filmin başrollerini İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve MİT Dış Operasyonlar Başkanı Ekrem’i canlandıran usta oyuncu Kerem Alışık üstlendi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.