47 Yıldır Durmaksızın Kelebekleri Sayan Adam!

19.11.2019 - 09:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

47 Yıldır Durmaksızın Kelebekleri Sayan Adam!

Art Shapiro isimli bir bilim insanı, 47 yıldır aralık vermeden kelebek türlerini gözlüyor.

Shapiro, kelebek türlerindeki değişiklikleri gözlemeye ilerleyen yaşına rağmen devam ediyor.   Davis Üniversitesi’nde evrim ve ekoloji öğretim üyesi olan 73 yaşındaki Art Shapiro, ABD’deki 10 bölgedeki kelebek popülasyonunu dikkatle takip ediyor. Shapiro, iklim koşulları izin verdiği sürece, iki haftada bir bütün bölgeleri ziyaret ederek kelebekleri gözlüyor. 
Art Shapiro isimli bir bilim insanı, 47 yıldır aralık vermeden kelebek türlerini gözlüyor.

Shapiro, kelebek türlerindeki değişiklikleri gözlemeye ilerleyen yaşına rağmen devam ediyor.

 

Davis Üniversitesi’nde evrim ve ekoloji öğretim üyesi olan 73 yaşındaki Art Shapiro, ABD’deki 10 bölgedeki kelebek popülasyonunu dikkatle takip ediyor. Shapiro, iklim koşulları izin verdiği sürece, iki haftada bir bütün bölgeleri ziyaret ederek kelebekleri gözlüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.