400 bin liraya kadar hibe desteği!

AKTÜEL 27.05.2024 - 15:59, Güncelleme: 27.05.2024 - 16:15
 

400 bin liraya kadar hibe desteği!

İŞKUR'un engelli ve eski hükümlülere yönelik hibe desteği uygulaması için başvurular başladı. işte detaylar...

İŞKUR'un engelli ve eski hükümlülere yönelik hibe desteği uygulaması için başvurular başladı.  işte detaylar... Yeni düzenlemeyle işini kurmak isteyen engellilere 400 bin liraya, eski hükümlülere ise 300 bin liraya kadar hibe desteği sağlanacak. Hibeden faydalanmak isteyenler başvurularını 7 Haziran'a kadar yapılabilecek. İşkur, mesleki eğitim kursları, işbaşı eğitim ve hibe programlarıyla işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesine, işsizliğin azaltılmasına ve özel politika gerektiren grupların iş gücü piyasasına kazandırılmasına katkı sağlıyor. Engelli ve eski hükümlüler gibi özel politika gerektiren gruplara yönelik 2014'ten beri hibe programları yürüten kurum, nisan ayında engelliler için hibe miktarını 150 bin liradan 400 bin liraya, eski hükümlüler için ise 110 bin liradan 300 bin liraya yükseltmişti.  
İŞKUR'un engelli ve eski hükümlülere yönelik hibe desteği uygulaması için başvurular başladı. işte detaylar...

İŞKUR'un engelli ve eski hükümlülere yönelik hibe desteği uygulaması için başvurular başladı.  işte detaylar...

Yeni düzenlemeyle işini kurmak isteyen engellilere 400 bin liraya, eski hükümlülere ise 300 bin liraya kadar hibe desteği sağlanacak. Hibeden faydalanmak isteyenler başvurularını 7 Haziran'a kadar yapılabilecek.

İşkur, mesleki eğitim kursları, işbaşı eğitim ve hibe programlarıyla işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesine, işsizliğin azaltılmasına ve özel politika gerektiren grupların iş gücü piyasasına kazandırılmasına katkı sağlıyor.

Engelli ve eski hükümlüler gibi özel politika gerektiren gruplara yönelik 2014'ten beri hibe programları yürüten kurum, nisan ayında engelliler için hibe miktarını 150 bin liradan 400 bin liraya, eski hükümlüler için ise 110 bin liradan 300 bin liraya yükseltmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.