36 Ay Vadeyle Taşıt Kredisi!

AKTÜEL 24.06.2023 - 15:19, Güncelleme: 24.06.2023 - 15:19
 

36 Ay Vadeyle Taşıt Kredisi!

Sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için en çok tercih edilen otomobil markası olan Renault bir kampanya başlattı. işte detaylar...

Sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için en çok tercih edilen otomobil markası olan Renault bir kampanya başlattı. işte detaylar... Renault, herkesin sıfır kilometre otomobile sahip olabilmesi adına yeni kampanyasını açıkladı. 400 bin TL tutarında kredi imkanı sunan Renault Finans, müşterilerine 36 ay vade seçeneğinin de sunulduğunu belirtti. Renault tarafından sunulan bu kampanya, sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler ve mevcut aracını değiştirmek isteyen kişiler tarafından büyük bir ilgi gördü. Özellikle bankalar tarafından başvurulan taşıt kredilerine ret cevabı alan vatandaşlar şanslarını bu kez de Renault firması tarafından sunulan krediye başvurmak için kullanacak. Renault modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler için geçerli olacak kampanya kapsamında 400 bin lira kredi, 36 ay vade ve yüzde 3,45 faiz oranına sahip oluyor. Bu şartlar altında taşıt kredisinin aylık ödemesi 22.079 TL olarak hesaplanıyor. Hesaplama, fatura değeri 800 bin liranın altındaki araçlarda geçerli yüzde 50’ye kadar kredilendirme oranı için yapılmış olup ayrıca, araç için peşinat ödemesinin de yapılacağı Renault tarafından belirtildi. Renault Finans tarafından kullanılacak kredinin faiz oranı ve maliyet oranları, kredi tutarına ve vade tercihine göre de değişiklik göstermektedir.  
Sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için en çok tercih edilen otomobil markası olan Renault bir kampanya başlattı. işte detaylar...

Sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için en çok tercih edilen otomobil markası olan Renault bir kampanya başlattı. işte detaylar...
Renault, herkesin sıfır kilometre otomobile sahip olabilmesi adına yeni kampanyasını açıkladı.

400 bin TL tutarında kredi imkanı sunan Renault Finans, müşterilerine 36 ay vade seçeneğinin de sunulduğunu belirtti. Renault tarafından sunulan bu kampanya, sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler ve mevcut aracını değiştirmek isteyen kişiler tarafından büyük bir ilgi gördü.
Özellikle bankalar tarafından başvurulan taşıt kredilerine ret cevabı alan vatandaşlar şanslarını bu kez de Renault firması tarafından sunulan krediye başvurmak için kullanacak.

Renault modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler için geçerli olacak kampanya kapsamında 400 bin lira kredi, 36 ay vade ve yüzde 3,45 faiz oranına sahip oluyor. Bu şartlar altında taşıt kredisinin aylık ödemesi 22.079 TL olarak hesaplanıyor.

Hesaplama, fatura değeri 800 bin liranın altındaki araçlarda geçerli yüzde 50’ye kadar kredilendirme oranı için yapılmış olup ayrıca, araç için peşinat ödemesinin de yapılacağı Renault tarafından belirtildi. Renault Finans tarafından kullanılacak kredinin faiz oranı ve maliyet oranları, kredi tutarına ve vade tercihine göre de değişiklik göstermektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.