35 puanda kaldık!

SPOR 19.02.2020 - 16:58, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

35 puanda kaldık!

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 24. Hafta mücadelesinde Kahramanmaraşspor, 12 Şubat stadında GMG Kastamonuspor'a 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Onur Bingöl yönetirken, Ankara bölgesinden Çağlar Mehmet Uludağ ile Cengizhan Öztürk yardımcı hakem olarak görev yaptı.    Kahramanmaraşspor'un vuruşu ile başlayan karşılaşmada konuk ekip ilk dakikalarda daha etkili oynayan taraf oldu. Oyunda dengeyi sağlayan Kahramanmaraşspor ilk yarının son bölümlerinde etkili oynamaya başlasada İlk yarı golsüz sona erdi.   Konuk ekip  GMG Kastamonuspor, 59.dakikada Özgür İleri ile tartışmalı bir pozisyonla  1-0 öne geçti. Golden sonra maçın hakemine sert tepki geldi. Yan hakem golü vermedi orta hakem topun çizğiden geçti dedi ve golü verdi.   61.dakikada Cerem Talha Dinçer, oyuna girerken, Hakkı İsmet Şimşek, oyundan çıktı. 73.dakikada Hüseyin Yılmaz, Fatih Kamacı'nın yerine oyuna girdi. 88.dakikada sakatlanan Fatih Çiplak'ın yerine Caner Bulut oyuna girdi. 90.dakikada serbest vuruşta Metincan Cici, takımının 2.golünü attı. Kahramanmaraşspor, 2020 yılında ilk kez 12 Şubat stadında GMG Kastamonuspor'a 2-0 mağlup oldu.    2.Lig kırmızı gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 35  puanda kalırken, GMG Kastamonuspor ise puanını 48 yaptı.    
TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 24. Hafta mücadelesinde Kahramanmaraşspor, 12 Şubat stadında GMG Kastamonuspor'a 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Onur Bingöl yönetirken, Ankara bölgesinden Çağlar Mehmet Uludağ ile Cengizhan Öztürk yardımcı hakem olarak görev yaptı.

 

 Kahramanmaraşspor'un vuruşu ile başlayan karşılaşmada konuk ekip ilk dakikalarda daha etkili oynayan taraf oldu. Oyunda dengeyi sağlayan Kahramanmaraşspor ilk yarının son bölümlerinde etkili oynamaya başlasada İlk yarı golsüz sona erdi.

 

Konuk ekip  GMG Kastamonuspor, 59.dakikada Özgür İleri ile tartışmalı bir pozisyonla  1-0 öne geçti. Golden sonra maçın hakemine sert tepki geldi. Yan hakem golü vermedi orta hakem topun çizğiden geçti dedi ve golü verdi.

 

61.dakikada Cerem Talha Dinçer, oyuna girerken, Hakkı İsmet Şimşek, oyundan çıktı. 73.dakikada Hüseyin Yılmaz, Fatih Kamacı'nın yerine oyuna girdi. 88.dakikada sakatlanan Fatih Çiplak'ın yerine Caner Bulut oyuna girdi. 90.dakikada serbest vuruşta Metincan Cici, takımının 2.golünü attı. Kahramanmaraşspor, 2020 yılında ilk kez 12 Şubat stadında GMG Kastamonuspor'a 2-0 mağlup oldu.

 

 2.Lig kırmızı gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 35  puanda kalırken, GMG Kastamonuspor ise puanını 48 yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.