3 ülke ile EXPO 2023’e katılım protokolü imzalandı!

YEREL HABERLER 10.01.2023 - 20:43, Güncelleme: 11.01.2023 - 17:29
 

3 ülke ile EXPO 2023’e katılım protokolü imzalandı!

Afganistan, Bangladeş ve Gambiya’dankente gelen yetkililer, EXPO 2023 hakkında Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’ten bilgi alıp, protokol imzaladı.

Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan EXPO 2023 Onikişubat-Kahramanmaraş için Sergi Alanı’ndaki çalışmalarda son aşamaya gelinirken, ulusal ve uluslararası katılımcı sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak davetler sonucunda EXPO 2023 Onikişubat-Kahramanmaraş’ı yakından görmek, katılım protokolünü imzalamak ve istişarelerde bulunmak üzere Afganistan, Bangladeş ve Gambiya’dan temsilciler kente geldi.   Bu kapsamda Afganistan’ın Expo Komiseri SeyidMahbub Rabbani ve eski Ulaştırma Bakan Yardımcısı AhmadJawidHamdard, Gambiya Devlet Başkanı Baş Danışmanı, Ticaret Odası Başkanı ve Expo Komiseri SaiboTunkara ve Danışman Dr. Talat Türker ile Bangladeş Expo Komiseri, Bangladeş Ticaret Odası ve Serbest Bölgeler İdaresi Temsilcisi MatinAbdulmatin, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i ziyaret etti.  Başkan Mahçiçek, ziyarette üzere Afganistan, Bangladeş ve Gambiya temsilcilerine EXPO 2023 hakkında bilgiler verirken, tanıtım filmi eşliğinde işbirliği yapılması gereken konularda istişarelerde bulundu.  Afganistan, Bangladeş ve Gambiya’lı yetkililer, Onikişubat Belediyesi ziyaretinin ardından EXPO 2023 Sergi Alanı’na geçerek hem projeleri yerinde gördü hem kendilerine tahsis edilen alana yapılacak bahçeye ilişkin bilgi aldı. 
Afganistan, Bangladeş ve Gambiya’dankente gelen yetkililer, EXPO 2023 hakkında Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’ten bilgi alıp, protokol imzaladı.

Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan EXPO 2023 Onikişubat-Kahramanmaraş için Sergi Alanı’ndaki çalışmalarda son aşamaya gelinirken, ulusal ve uluslararası katılımcı sayısı her geçen gün artıyor.

Son olarak davetler sonucunda EXPO 2023 Onikişubat-Kahramanmaraş’ı yakından görmek, katılım protokolünü imzalamak ve istişarelerde bulunmak üzere Afganistan, Bangladeş ve Gambiya’dan temsilciler kente geldi.

 

Bu kapsamda Afganistan’ın Expo Komiseri SeyidMahbub Rabbani ve eski Ulaştırma Bakan Yardımcısı AhmadJawidHamdard, Gambiya Devlet Başkanı Baş Danışmanı, Ticaret Odası Başkanı ve Expo Komiseri SaiboTunkara ve Danışman Dr. Talat Türker ile Bangladeş Expo Komiseri, Bangladeş Ticaret Odası ve Serbest Bölgeler İdaresi Temsilcisi MatinAbdulmatin, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i ziyaret etti. 

Başkan Mahçiçek, ziyarette üzere Afganistan, Bangladeş ve Gambiya temsilcilerine EXPO 2023 hakkında bilgiler verirken, tanıtım filmi eşliğinde işbirliği yapılması gereken konularda istişarelerde bulundu. 

Afganistan, Bangladeş ve Gambiya’lı yetkililer, Onikişubat Belediyesi ziyaretinin ardından EXPO 2023 Sergi Alanı’na geçerek hem projeleri yerinde gördü hem kendilerine tahsis edilen alana yapılacak bahçeye ilişkin bilgi aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.