3 günde 4 şehit verdik!

GÜNDEM 01.03.2020 - 12:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

3 günde 4 şehit verdik!

İdlib'deki hain saldırı sonrası Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor.

Türkiye'de en çok şehit veren illerden biri de Kahramanmaraş oldu. Kahramanmaraş son 3 günde 4 Mehmetçiğimizin şehadet haberleriyle sarsıldı.   Türkiye'nin birçok bölgesinde Mehmetçiklerimizin şehadet haberleri ulaşırken Kahramanmaraş'a Piyade Uzman Çavuş Soner Enes Baykuş'un ardından Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı, Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akif Akçadağ ve Piyade Uzman Çavuş Selman Cankara'nın şehit olduğu haberlerini aldık. Şehitlerimiz son yolculuklarına uğurlanırken, yaralı askerlerimizin ise tedavisi sürüyor.
İdlib'deki hain saldırı sonrası Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor.

Türkiye'de en çok şehit veren illerden biri de Kahramanmaraş oldu. Kahramanmaraş son 3 günde 4 Mehmetçiğimizin şehadet haberleriyle sarsıldı.

 

Türkiye'nin birçok bölgesinde Mehmetçiklerimizin şehadet haberleri ulaşırken Kahramanmaraş'a Piyade Uzman Çavuş Soner Enes Baykuş'un ardından Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı, Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akif Akçadağ ve Piyade Uzman Çavuş Selman Cankara'nın şehit olduğu haberlerini aldık.

Şehitlerimiz son yolculuklarına uğurlanırken, yaralı askerlerimizin ise tedavisi sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.