3 Bankadan ihtiyaç kredisi kampanyası! Kredi için bu habere göz atın!

EKONOMİ 06.12.2022 - 18:45, Güncelleme: 08.12.2022 - 20:56
 

3 Bankadan ihtiyaç kredisi kampanyası! Kredi için bu habere göz atın!

Denizbank, Akbank ve Garanti olmak üzere 3 bankada vadeli ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. Peki, kredi faiz oranı ne kadar? Kredi vade oranı ne kadar?

Denizbank, Akbank ve Garanti olmak üzere 3 bankada vadeli ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. Peki, kredi faiz oranı ne kadar? Kredi vade oranı ne kadar? İşte detaylar… Denizbank, Akbank ve Garanti bankasından yapılan açıklamada nakit ihtiyacı olan kişilere 3 ay erteleme ile 100 bin TL’ye kadar kredi imkânı sunulacağı bildirildi. Bunun yanı sıra 36 ay vadeli kredi imkanından yararlanmak için bankalar başvuru şartlarını bildirdi. Bankalardan yapılan açıklamada kredilerin 2 yıl vadeli 50 bin ila 100 bin TL veya 3 yıl vadeli 1.500 ila 49 bin TL arasında verileceği belirtildi. 2022 yılının son kredi fırsatından yararlanmak isteyenlerin tek yapmaları gereken banka şubelerine gidip başvuruda bulunmak.
Denizbank, Akbank ve Garanti olmak üzere 3 bankada vadeli ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. Peki, kredi faiz oranı ne kadar? Kredi vade oranı ne kadar?

Denizbank, Akbank ve Garanti olmak üzere 3 bankada vadeli ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. Peki, kredi faiz oranı ne kadar? Kredi vade oranı ne kadar? İşte detaylar…

Denizbank, Akbank ve Garanti bankasından yapılan açıklamada nakit ihtiyacı olan kişilere 3 ay erteleme ile 100 bin TL’ye kadar kredi imkânı sunulacağı bildirildi. Bunun yanı sıra 36 ay vadeli kredi imkanından yararlanmak için bankalar başvuru şartlarını bildirdi.

Bankalardan yapılan açıklamada kredilerin 2 yıl vadeli 50 bin ila 100 bin TL veya 3 yıl vadeli 1.500 ila 49 bin TL arasında verileceği belirtildi.
2022 yılının son kredi fırsatından yararlanmak isteyenlerin tek yapmaları gereken banka şubelerine gidip başvuruda bulunmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.