2025 Yılı Evde Bakım Maaşı Ne Kadar Olacak?

EKONOMİ 08.10.2024 - 19:19, Güncelleme: 08.10.2024 - 19:19
 

2025 Yılı Evde Bakım Maaşı Ne Kadar Olacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evde bakım maaşı alan vatandaşlar için müjdeli bir haber duyurdu. işte detaylar...

Temmuz ayında 9.077 TL’ye yükselen evde bakım maaşının, yeni bir zamla güncellenmesi bekleniyor. Evde bakım maaşı ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Evde bakım maaşına yapılacak zam için 6 aylık enflasyon oranlarının göz önünde bulundurulması gerekecek. Ekonomistlerin tahminlerine göre, bu zam miktarının 857 TL civarında olması bekleniyor. Yılsonu enflasyon tahminleri doğrultusunda, evde bakım maaşının yeni miktarı netlik kazanacak. 2025 yılı için evde bakım maaşı zammı büyük bir merakla takip ediliyor. Uzmanlar, yeni zammın 10.000 TL’ye dayanmasını öngörüyor. Ancak bu rakamların kesin olmadığını ve Ocak 2025’teki enflasyon verilerine göre netleşeceğini unutmamak gerekiyor.  
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evde bakım maaşı alan vatandaşlar için müjdeli bir haber duyurdu. işte detaylar...

Temmuz ayında 9.077 TL’ye yükselen evde bakım maaşının, yeni bir zamla güncellenmesi bekleniyor. Evde bakım maaşı ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu.

Evde bakım maaşına yapılacak zam için 6 aylık enflasyon oranlarının göz önünde bulundurulması gerekecek. Ekonomistlerin tahminlerine göre, bu zam miktarının 857 TL civarında olması bekleniyor.

Yılsonu enflasyon tahminleri doğrultusunda, evde bakım maaşının yeni miktarı netlik kazanacak.

2025 yılı için evde bakım maaşı zammı büyük bir merakla takip ediliyor. Uzmanlar, yeni zammın 10.000 TL’ye dayanmasını öngörüyor. Ancak bu rakamların kesin olmadığını ve Ocak 2025’teki enflasyon verilerine göre netleşeceğini unutmamak gerekiyor.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.