2023 Hac başvuru ücreti ne kadar?

AKTÜEL 21.01.2023 - 14:10, Güncelleme: 21.01.2023 - 14:10
 

2023 Hac başvuru ücreti ne kadar?

Yeni yılın hac kuraları yapıldı. Peki, E-devlet üzerinden online olarak kayıt yaptıracakların ne kadar ödemesi gerekiyor? İşte detaylar…

Yeni yılın ilk harç başvuruları 5 Ocak tarihinde alınmaya başlandı. Başvuru süreci 26 Ocak’a kadar devam edecek. Online ortamda başvuru yapılabilecek. Başvuru yapmak isteyen hacı adayları ise e-devlet platformunu kullanarak online ortamda işlemlerini yapabilir. İlk kez başvuru yapacakların ise anlaşma sağlanan bankalar aracılığı ile ödeme yapması gerekiyor. 2023 yılı Hac başvurusu ön kayıt ücreti ise 250 TL olarak belirlendi.  
Yeni yılın hac kuraları yapıldı. Peki, E-devlet üzerinden online olarak kayıt yaptıracakların ne kadar ödemesi gerekiyor? İşte detaylar…

Yeni yılın ilk harç başvuruları 5 Ocak tarihinde alınmaya başlandı. Başvuru süreci 26 Ocak’a kadar devam edecek.

Online ortamda başvuru yapılabilecek. Başvuru yapmak isteyen hacı adayları ise e-devlet platformunu kullanarak online ortamda işlemlerini yapabilir.

İlk kez başvuru yapacakların ise anlaşma sağlanan bankalar aracılığı ile ödeme yapması gerekiyor. 2023 yılı Hac başvurusu ön kayıt ücreti ise 250 TL olarak belirlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.