2023 emekli maaşı kaç TL olacak?

EKONOMİ 04.10.2022 - 19:36, Güncelleme: 04.10.2022 - 19:36
 

2023 emekli maaşı kaç TL olacak?

Milyonlarca emekli ocak ayında gelecek zammı merak etmeye başladı. Emekliler ne kadar maaş alacak?

Son olarak temmuz ayında yapılan zam yüzde 42,35 olarak açıklanmıştı. Şimdi gözler ocak ayında gelecek yeni yıl zammına çevrildi. Milyonlarca emekli maaşlara gelmesi beklenen zammı bekliyor. 2022 yılında gelen zam ile birlikte en düşük emekli maaşı 2.500 TL olarak açıklanmıştı. Temmuz ayında yapılan zamla bu rakam 3.500 TL’ye çıkarıldı. Şu anda da ocak ayında emekli maaşlarının en düşük 5 bin TL olacağı konuşuluyor. Emekli maaşlarına gelecek olan zamlar 6 aylık enflasyon rakamlarına göre şekilleniyor.  
Milyonlarca emekli ocak ayında gelecek zammı merak etmeye başladı. Emekliler ne kadar maaş alacak?

Son olarak temmuz ayında yapılan zam yüzde 42,35 olarak açıklanmıştı.

Şimdi gözler ocak ayında gelecek yeni yıl zammına çevrildi. Milyonlarca emekli maaşlara gelmesi beklenen zammı bekliyor.

2022 yılında gelen zam ile birlikte en düşük emekli maaşı 2.500 TL olarak açıklanmıştı. Temmuz ayında yapılan zamla bu rakam 3.500 TL’ye çıkarıldı. Şu anda da ocak ayında emekli maaşlarının en düşük 5 bin TL olacağı konuşuluyor.
Emekli maaşlarına gelecek olan zamlar 6 aylık enflasyon rakamlarına göre şekilleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.