2020’de Netflix’te büyük bir heyecanla izlediğimiz diziler!

DİZİ - FİLM 22.12.2020 - 21:31, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

2020’de Netflix’te büyük bir heyecanla izlediğimiz diziler!

2020 yılında çıkan ve izleyiciler tarafından çok sevilen Netflix dizilerini sıraladık.

The Last Dance – IMDb: 9.2   Müthiş mini dizi, rüya takım olan Chicago Bulls’a ve takımın yıldız oyuncusu Michael Jordan’a odaklanıyor. Dizide ayrıca 1997-98 sezonunda Bulls’a tam erişim kartı olan bir görevlinin çektikleri de yer alıyor. The Last Dance, basketbol ve Jordan severler için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor. The Queen’s Gambit – IMDb: 8.7   İzleyicilerden tam not alan mini dizi, dünyanın en iyi satranç oyuncusu olmayı hedefleyen Elizabeth Harmon isimli satranç dahisinin çocukluk ve gençlik yıllarını anlatıp gösterdiği çabayı gözler önüne seriyor. Dizinin başrolünü Hollywood oyuncusu olan Anya Taylor-Joy üstleniyor. Bir Başkadır – IMDb: 8.7   Netflix dizileri listemizde yer alan ve çok sevilen Netflix’in yeni Türk dizisi Bir Başkadır, hayatları ve hayalleri farklı olan bir grup insanın yollarının birbirleri ile kesişmesini ve yaşamlarının değişmesini konu alıyor. Dizide Öykü Karayel, Funda Eryiğit, Fatih Artman, Tülin Özen ve Defne Kayalar gibi adından çokça söz ettiren oyuncular rol alıyor. Hollywood – IMDb: 7.6   Dizi, hayallerini gerçek kılmak için ellerinden geleni yapan bir grup oyuncu ve yönetimini konu alıyor. Oyuncu ve yönetmen olmak isteyen bir grup kişi, 2. Dünya Savaşı sonrasında Hollywood’da parlamaya çalışır. Bu kişiler hayallerini gerçekleştirmek için her şeyi göze almıştır. Dizide Hollywood’un perde arkasında yaşananlar ve adaletsizlikler gözler önüne seriliyor. Paranormal – IMDb: 8.2   Mısırlı yönetmen Amr Salama’nın yönettiği dizi, 1960’lı yıllarda geçiyor ve hematoloji profesörü Dr. Refaat Ismail’in yaşadığı doğaüstü ve gizemli olayları konu ediniyor. Dizinin başrolünü ise Ahmed Amin üstleniyor.
2020 yılında çıkan ve izleyiciler tarafından çok sevilen Netflix dizilerini sıraladık.

The Last Dance – IMDb: 9.2

 

Müthiş mini dizi, rüya takım olan Chicago Bulls’a ve takımın yıldız oyuncusu Michael Jordan’a odaklanıyor. Dizide ayrıca 1997-98 sezonunda Bulls’a tam erişim kartı olan bir görevlinin çektikleri de yer alıyor. The Last Dance, basketbol ve Jordan severler için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor.


The Queen’s Gambit – IMDb: 8.7

 

İzleyicilerden tam not alan mini dizi, dünyanın en iyi satranç oyuncusu olmayı hedefleyen Elizabeth Harmon isimli satranç dahisinin çocukluk ve gençlik yıllarını anlatıp gösterdiği çabayı gözler önüne seriyor. Dizinin başrolünü Hollywood oyuncusu olan Anya Taylor-Joy üstleniyor.


Bir Başkadır – IMDb: 8.7

 

Netflix dizileri listemizde yer alan ve çok sevilen Netflix’in yeni Türk dizisi Bir Başkadır, hayatları ve hayalleri farklı olan bir grup insanın yollarının birbirleri ile kesişmesini ve yaşamlarının değişmesini konu alıyor. Dizide Öykü Karayel, Funda Eryiğit, Fatih Artman, Tülin Özen ve Defne Kayalar gibi adından çokça söz ettiren oyuncular rol alıyor.


Hollywood – IMDb: 7.6

 

Dizi, hayallerini gerçek kılmak için ellerinden geleni yapan bir grup oyuncu ve yönetimini konu alıyor. Oyuncu ve yönetmen olmak isteyen bir grup kişi, 2. Dünya Savaşı sonrasında Hollywood’da parlamaya çalışır. Bu kişiler hayallerini gerçekleştirmek için her şeyi göze almıştır. Dizide Hollywood’un perde arkasında yaşananlar ve adaletsizlikler gözler önüne seriliyor.


Paranormal – IMDb: 8.2

 

Mısırlı yönetmen Amr Salama’nın yönettiği dizi, 1960’lı yıllarda geçiyor ve hematoloji profesörü Dr. Refaat Ismail’in yaşadığı doğaüstü ve gizemli olayları konu ediniyor. Dizinin başrolünü ise Ahmed Amin üstleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.