2020 yılı esnafın ayakta kalmaya çalıştığı bir yıl oldu!

EKONOMİ 18.12.2020 - 18:48, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

2020 yılı esnafın ayakta kalmaya çalıştığı bir yıl oldu!

Merdan Balık ve Merdan Balık İşletmecisi, İbrahim Sarı 2020 yılını değerlendirdi.

Sarı, 2020 yılı balıkçı esnafları açısından çok zorlu geçti. İşlerimiz çok durgundu. Tüm ülkede olduğu gibi bizlerde bekleme sürecindeyiz. Bu süreçten daha az zararla çıkmanın hesaplarını yapıyoruz.”dedi.   “Bu süreçten herkes etkilendi” Covid’in tüm vatandaşları ciddi oranda etkilediğini kaydeden İbrahim Sarı, “2020 yılı balıkçı esnafları açısından çok zorlu geçti. İşlerimiz çok durgundu. Malum işletmemizin lokanta bölümü kapalı. Hafta sonları iş yerleri kapalı. Tüm ülkede olduğu gibi bizlerde bekleme sürecindeyiz. Bu süreçten daha az zararla çıkmanın hesaplarını yapıyoruz. Normal sürece göre milletimizin alım gücü daha da düşüyor. Balık fiyatlarında değişen çok bir şey yok ama yinede vatandaşları genel süreçten etkileniyor.”ifadelerine yer verdi.   “Esnafın para kazanmadığı bir yıl oldu” Balık fiyatlarında sürekli güncelleme olduğunu kaydeden Sarı şunları söyledi: “Fiyatlarda sürekli güncelleme oluyor. Bunun en riskli olanı günlük güncelleneni. En fazla güncelleyeme maruz kalan balıklar, hamsi, levrek, cubra gibi ürünlerdir. En az güncellemesi olanlar ise yerel balıklar, başta alabalıktır. Balık fiyatlarında öyle dalgalanma pek fazla olmadı. Balık fiyatları her keseye uygundur. 2020 yılı esnafın para kazanmadığı bir yıl oldu. Esnafın ayakta kalmaya çalıştığı bir yıl oldu. 2020 yılında yeni açılan bir esnaf görmedim ben. İnşallah 2021 yılından beklentilerimiz yüksek. Bu yaşadığımız süreci bir an önce atlatıp o eski hareketli günlerimize geri dönmek istiyoruz. Ben herkese Huzurlu mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum.”  
Merdan Balık ve Merdan Balık İşletmecisi, İbrahim Sarı 2020 yılını değerlendirdi.

Sarı, 2020 yılı balıkçı esnafları açısından çok zorlu geçti. İşlerimiz çok durgundu. Tüm ülkede olduğu gibi bizlerde bekleme sürecindeyiz. Bu süreçten daha az zararla çıkmanın hesaplarını yapıyoruz.”dedi.

 


“Bu süreçten herkes etkilendi”


Covid’in tüm vatandaşları ciddi oranda etkilediğini kaydeden İbrahim Sarı, “2020 yılı balıkçı esnafları açısından çok zorlu geçti. İşlerimiz çok durgundu. Malum işletmemizin lokanta bölümü kapalı. Hafta sonları iş yerleri kapalı. Tüm ülkede olduğu gibi bizlerde bekleme sürecindeyiz. Bu süreçten daha az zararla çıkmanın hesaplarını yapıyoruz. Normal sürece göre milletimizin alım gücü daha da düşüyor. Balık fiyatlarında değişen çok bir şey yok ama yinede vatandaşları genel süreçten etkileniyor.”ifadelerine yer verdi.

 


“Esnafın para kazanmadığı bir yıl oldu”


Balık fiyatlarında sürekli güncelleme olduğunu kaydeden Sarı şunları söyledi: “Fiyatlarda sürekli güncelleme oluyor. Bunun en riskli olanı günlük güncelleneni. En fazla güncelleyeme maruz kalan balıklar, hamsi, levrek, cubra gibi ürünlerdir. En az güncellemesi olanlar ise yerel balıklar, başta alabalıktır. Balık fiyatlarında öyle dalgalanma pek fazla olmadı. Balık fiyatları her keseye uygundur. 2020 yılı esnafın para kazanmadığı bir yıl oldu. Esnafın ayakta kalmaya çalıştığı bir yıl oldu. 2020 yılında yeni açılan bir esnaf görmedim ben. İnşallah 2021 yılından beklentilerimiz yüksek. Bu yaşadığımız süreci bir an önce atlatıp o eski hareketli günlerimize geri dönmek istiyoruz. Ben herkese Huzurlu mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.