200 Bin TL'lik Prefabrik Ev Desteği!

EKONOMİ 02.03.2023 - 15:36, Güncelleme: 02.03.2023 - 15:36
 

200 Bin TL'lik Prefabrik Ev Desteği!

Deprem felaketinin ardından arama motorlarında sıklık ile sorgulanmaya başlanan prefabrik yapılar, vatandaşların dikkatlerini çekti.

İşte devletin prefabrik desteğine ve güncel prefabrik ev fiyatlarına ilişkin ayrıntılar… Prefabrik evlere ilişkin araştırmalar devam ederken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ihtiyaç sahiplerine prefabrik ev desteği verdiği öğrenildi. Evleri oturulamayacak derecede bakımsız ve sağlıksız koşullara sahip olan muhtaçlara 200 bin TL tutarında prefabrik ev yapımı desteği veren bakanlık, bu destekten yararlanmak isteyen ihtiyaç sahiplerinin ellerinde tapu bulunması gerektiğini ifade etti. Tapu ve ihtiyaç sahipliği şartlarının sağlanması durumunda başvuruları kabul edeceğini belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, başvuru adresi olarak ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına işaret etti.  
Deprem felaketinin ardından arama motorlarında sıklık ile sorgulanmaya başlanan prefabrik yapılar, vatandaşların dikkatlerini çekti.

İşte devletin prefabrik desteğine ve güncel prefabrik ev fiyatlarına ilişkin ayrıntılar…

Prefabrik evlere ilişkin araştırmalar devam ederken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ihtiyaç sahiplerine prefabrik ev desteği verdiği öğrenildi. Evleri oturulamayacak derecede bakımsız ve sağlıksız koşullara sahip olan muhtaçlara 200 bin TL tutarında prefabrik ev yapımı desteği veren bakanlık, bu destekten yararlanmak isteyen ihtiyaç sahiplerinin ellerinde tapu bulunması gerektiğini ifade etti.

Tapu ve ihtiyaç sahipliği şartlarının sağlanması durumunda başvuruları kabul edeceğini belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, başvuru adresi olarak ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına işaret etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.