2 dizi final yapıyor!

AKTÜEL 26.01.2022 - 12:49, Güncelleme: 26.01.2022 - 12:49
 

2 dizi final yapıyor!

Yeni sezonda yayın hayatına başlayan Elkızı ve Annemizi Saklarken isimli dizilerde reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için final yapacak.

FOX TV'de yayınlanan Elkızı 13. bölümde Star TV'de yayınlanan Annemizi Saklarken ise 8. bölümle final yapacak. FOX TV'de geçtiğimiz ekim ayında ilk bölümüyle ekrana gelen Elkızı dizisinin ile Star TV'de Aralık'ta yayınlanan Annemizi Saklarken'in macerası kısa sürdü.Elkızı dizisi 30 Ocak Pazar akşamı ekrana gelecek olan 13. bölümüyle final yapacak. Ekran macerasını sonlandıracak bir diğer dizi de Star TV'de yayınlanan Annemizi Saklarken oldu. Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizi geçtiğimiz aralık ayında seyirciyle buluşmuştu. Ancak dizi reytinglerde istenilen sonuçları veremeyince kanal yönetimi tarafından final kararı alındı. Annemizi Saklarken dizisi 8. bölümüyle final yapacak.
Yeni sezonda yayın hayatına başlayan Elkızı ve Annemizi Saklarken isimli dizilerde reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için final yapacak.

FOX TV'de yayınlanan Elkızı 13. bölümde Star TV'de yayınlanan Annemizi Saklarken ise 8. bölümle final yapacak.


FOX TV'de geçtiğimiz ekim ayında ilk bölümüyle ekrana gelen Elkızı dizisinin ile Star TV'de Aralık'ta yayınlanan Annemizi Saklarken'in macerası kısa sürdü.Elkızı dizisi 30 Ocak Pazar akşamı ekrana gelecek olan 13. bölümüyle final yapacak.

Ekran macerasını sonlandıracak bir diğer dizi de Star TV'de yayınlanan Annemizi Saklarken oldu. Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizi geçtiğimiz aralık ayında seyirciyle buluşmuştu. Ancak dizi reytinglerde istenilen sonuçları veremeyince kanal yönetimi tarafından final kararı alındı. Annemizi Saklarken dizisi 8. bölümüyle final yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.