2 bin öğrenciye Türkoğlu Belediyesi Akademi Kartı verildi!

YEREL HABERLER 30.11.2022 - 19:02, Güncelleme: 30.11.2022 - 19:07
 

2 bin öğrenciye Türkoğlu Belediyesi Akademi Kartı verildi!

Türkoğlu Belediyesi tarafından üniversite sınavına hazırlanan 2 bin öğrenciye, "Türkoğlu Belediyesi Akademi Kartı" dağıtımı gerçekleştirildi.

Kartlarını alan öğrenciler, üzerindeki şifre ile girdikleri uygulamada sanal olarak ders çalışıp soru çözebilecek. Proje hakkında konuşan Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçedeki 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin eğitimine destek olmak adına böyle bir proje hazırladıklarını söyledi. Okumuş, “Türkiye genelindeki bir uygulama olduğu için öğrencilerimiz kendi sıralamasını görebilecek. Çözmedikleri soruları özel olarak gönderecek ve tekrar dönüş yapılacak. Bizlerde belediye olarak bunun takibini yapacağız.”dedi  Ayrıca Başkan Okumuş, Yılsonunda başarılı olan öğrencileri, Konya, Bursa, Çanakkale, isteyenleri ise İstanbul gezi turu ile de ödüllendireceğinin müjdesini verdi. Konuşmanın ardından kartlar, öğrencilere ve idarecilerine teslim edildi.
Türkoğlu Belediyesi tarafından üniversite sınavına hazırlanan 2 bin öğrenciye, "Türkoğlu Belediyesi Akademi Kartı" dağıtımı gerçekleştirildi.

Kartlarını alan öğrenciler, üzerindeki şifre ile girdikleri uygulamada sanal olarak ders çalışıp soru çözebilecek.

Proje hakkında konuşan Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçedeki 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin eğitimine destek olmak adına böyle bir proje hazırladıklarını söyledi.

Okumuş, “Türkiye genelindeki bir uygulama olduğu için öğrencilerimiz kendi sıralamasını görebilecek. Çözmedikleri soruları özel olarak gönderecek ve tekrar dönüş yapılacak. Bizlerde belediye olarak bunun takibini yapacağız.”dedi 
Ayrıca Başkan Okumuş, Yılsonunda başarılı olan öğrencileri, Konya, Bursa, Çanakkale, isteyenleri ise İstanbul gezi turu ile de ödüllendireceğinin müjdesini verdi.

Konuşmanın ardından kartlar, öğrencilere ve idarecilerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.