1920 Maraşspor'dan Yeni Açıklama!

SPOR 12.07.2019 - 06:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

1920 Maraşspor'dan Yeni Açıklama!

MaraştaSpor Gazetesinin gündeme taşıdığı Voleybol Erkekler 1.lige başvuru yapmadığı haberinden sonra 1920 Maraşspor kulübünden açıklama geldi.

1920 Maraşspor'dan yapılan açıklamaya göre: “Kulübümüz Voleybol takımı, 2019-2020 Sezonu Erkekler 1. Lige Katılım işlemlerini tamamlamış ve gerekli tüm belgeleri Türkiye Voleybol Federasyonuna göndermiştir. Ağustos ayında çekilecek fikstür ile yeni sezon müsabaka takvimi belirlenecek ve Erkek Voleybol takımımızda lige katılım sağlayacaktır. Kamuoyuna Duyurulur. " denildi. Futbol takımının Bölgesel Amatör lige katılıp katılmayacağı hakkında bir açıklama yapılmadı.
MaraştaSpor Gazetesinin gündeme taşıdığı Voleybol Erkekler 1.lige başvuru yapmadığı haberinden sonra 1920 Maraşspor kulübünden açıklama geldi.

1920 Maraşspor'dan yapılan açıklamaya göre: “Kulübümüz Voleybol takımı, 2019-2020 Sezonu Erkekler 1. Lige Katılım işlemlerini tamamlamış ve gerekli tüm belgeleri Türkiye Voleybol Federasyonuna göndermiştir. Ağustos ayında çekilecek fikstür ile yeni sezon müsabaka takvimi belirlenecek ve Erkek Voleybol takımımızda lige katılım sağlayacaktır. Kamuoyuna Duyurulur. " denildi.

Futbol takımının Bölgesel Amatör lige katılıp katılmayacağı hakkında bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.