18 Yaş Sınırlı Star Trek Filmi!

DİZİ - FİLM 14.06.2019 - 09:13, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

18 Yaş Sınırlı Star Trek Filmi!

Quentin Tarantino, yeni filminin Star Trek olduğu haberlerini doğrularken, filmin 18+ (yetişkinler için) olacağını açıkladı.

Son filmi Once Upon a Time in Hollywood hakkında Empire Magazine’e konuşan ve Star Trek filmiyle ilgili sorulan soruya yanıt veren Tarantino, “Ortaya çıkan bir senaryo var, üzerinde çalışmam gerekiyor ama henüz bir şey yapamadım” dedi. Tarantino, yeni Star Trek filminin 18 yaş sınırlı olacağını belirtti. Bu da şiddet içeren filmleriyle bilinen Tarantino’nun elinden çıkma Star Trek’in kanlı bir film olacağı anlamına geliyor. Tarantino, Star Trek filmi hakkında senaryonun mevcut olduğu ve filmin 18+ olması dışında başka detay vermedi.  
Quentin Tarantino, yeni filminin Star Trek olduğu haberlerini doğrularken, filmin 18+ (yetişkinler için) olacağını açıkladı.

Son filmi Once Upon a Time in Hollywood hakkında Empire Magazine’e konuşan ve Star Trek filmiyle ilgili sorulan soruya yanıt veren Tarantino, “Ortaya çıkan bir senaryo var, üzerinde çalışmam gerekiyor ama henüz bir şey yapamadım” dedi.
Tarantino, yeni Star Trek filminin 18 yaş sınırlı olacağını belirtti. Bu da şiddet içeren filmleriyle bilinen Tarantino’nun elinden çıkma Star Trek’in kanlı bir film olacağı anlamına geliyor.
Tarantino, Star Trek filmi hakkında senaryonun mevcut olduğu ve filmin 18+ olması dışında başka detay vermedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.