16 farklı işte çalışıp 7 milyon dolar vurgun yaptı!

EKONOMİ 11.09.2023 - 23:20, Güncelleme: 13.09.2023 - 23:27
 

16 farklı işte çalışıp 7 milyon dolar vurgun yaptı!

Çin'de bir kadın 3 yıl boyunca 16 farklı işte çalışıp hiç işe gitmeden 7 milyon dolarlık (200 milyon TL) vurgun yaptı. işte detaylar...

Kadının yetişemediği iş tekliflerine arkadaşlarını yönlendirdiği, bundan da komisyon aldığı ortaya çıktı.  Çin'de 3 yıl boyunca kendisini 16 farklı işte çalışıyor gösterip hiç işe gitmeyen kadın ve beraberindeki şebeke yakalandı. 53 kişi tutuklanırken, kadın dolandırıcının 7 milyon dolar vurgun yaptığı belirlendi. Guan Yue takma adını kullanan kadın, 3 yıl boyunca 16 farklı kurumsal işte çalışmasına rağmen hiç işe gitmedi. Çok fazla iş teklifi geldiğinde işi arkadaşına yönlendiren kadın bundan da komisyon aldı. 3 yıl içinde 7 milyon dolar (200 milyon TL) vurgun yapan kadının kocasını da planına dahil ettiği, çiftin kazandıkları parayla Şangay'da daire satın aldıkları belirlendi.  
Çin'de bir kadın 3 yıl boyunca 16 farklı işte çalışıp hiç işe gitmeden 7 milyon dolarlık (200 milyon TL) vurgun yaptı. işte detaylar...

Kadının yetişemediği iş tekliflerine arkadaşlarını yönlendirdiği, bundan da komisyon aldığı ortaya çıktı. 

Çin'de 3 yıl boyunca kendisini 16 farklı işte çalışıyor gösterip hiç işe gitmeyen kadın ve beraberindeki şebeke yakalandı. 53 kişi tutuklanırken, kadın dolandırıcının 7 milyon dolar vurgun yaptığı belirlendi.

Guan Yue takma adını kullanan kadın, 3 yıl boyunca 16 farklı kurumsal işte çalışmasına rağmen hiç işe gitmedi. Çok fazla iş teklifi geldiğinde işi arkadaşına yönlendiren kadın bundan da komisyon aldı.

3 yıl içinde 7 milyon dolar (200 milyon TL) vurgun yapan kadının kocasını da planına dahil ettiği, çiftin kazandıkları parayla Şangay'da daire satın aldıkları belirlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.