100 Kg Dev Yayın Balığı Yakalandı!

YAŞAM 15.07.2019 - 17:06, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

100 Kg Dev Yayın Balığı Yakalandı!

Kahramanmaraş’ta 100 kilo ağırlığında yayın balığı yakalandı.

Menzelet barajında Merdan Balık işletmecisi İbrahim Sarı tarafından yakalanan dev yayın balığını görenler şaşırıyor. “Bu balığın besin değeri yüksek” Balığı yakalamanın onlar için zor olduğuna dikkat çeken İbrahim Sarı, “Ekibimle beraber Menzelet barajında ava çıkmıştık. Dev yayın balığını görünce biz de şaşırdık. Barajda zaman zaman bu büyüklükte balıklar yakalanabiliyor. Ancak gerek boyları, gerek ağırlıkları nedeniyle bu balıkları yakalamak çok da kolay değil. Bizde 100 kg ağırlığında bir yayın balığı yakaladık. Bu balığın özelikleri yağlı ve kılçıksız olması besin değerlerinin yüksek olması insanlar tarafında tercih ediliyor.”diye konuştu.  
Kahramanmaraş’ta 100 kilo ağırlığında yayın balığı yakalandı.

Menzelet barajında Merdan Balık işletmecisi İbrahim Sarı tarafından yakalanan dev yayın balığını görenler şaşırıyor.

“Bu balığın besin değeri yüksek”

Balığı yakalamanın onlar için zor olduğuna dikkat çeken İbrahim Sarı, “Ekibimle beraber Menzelet barajında ava çıkmıştık. Dev yayın balığını görünce biz de şaşırdık.

Barajda zaman zaman bu büyüklükte balıklar yakalanabiliyor. Ancak gerek boyları, gerek ağırlıkları nedeniyle bu balıkları yakalamak çok da kolay değil. Bizde 100 kg ağırlığında bir yayın balığı yakaladık. Bu balığın özelikleri yağlı ve kılçıksız olması besin değerlerinin yüksek olması insanlar tarafında tercih ediliyor.”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.