1 günde evler 2 metre buzla kaplandı!

05.03.2020 - 16:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

1 günde evler 2 metre buzla kaplandı!

New York'taki Erie Gölü'nün doğu kıyısında yaşayan insanlar neler yaşadıklarına inanamıyorlar. Çünkü hafta sonu yaşanan kuvvetli rüzgarlar ve gölden yükselen 15 metrelik dalgalar evlerini tamamen buzla kapladı.

ABD'nin New York şehrindeki Erie Gölü yakınlarında yaşayan insanlar son birkaç gündür yaşadıklarına inanamıyor.   Görüntü ne kadar masalsı dursa da bölgedeki evlerin etrafı yaklaşık 30 santimetre ile 2 metre arasında değişen kalınlıktaki buz tabakasıyla kaplandı.     Hal böyle olunca yerel halk da evlerine girmekten korktuğunu söyledi.   Kanada ile ABD arasında yer alan ve Kuzey Amerika'nın beş büyük gölünden biri olsn Erie'nin doğu kıyısında oturanlar, hafta sonundan bu yana esen şiddetti kutup rüzgarları ve 15 metreyi bulan dev dalgalar nedeniyle doğa ile büyük bir mücadele yürütüyor.   Gölün etrafından çekilen fotoğraflar ise "Frozen" filminin sahnelerini andırdı.   Konuyla ilgli CNN'e konuşan bir bölge sakini, "Evet gerçeküstü ve büyüleyici görünüyor. Ancak evimin içi hafta sonunda beri çok karanlık, bu aynı zamanda biraz ürkütücü" açıklamasını yaptı.   Ed Mis, son sekiz yıldır Erie Gölü'nün kıyısında bulunan New York'taki evinde yaşıyor. Mis, daha önce mahallesinde her yıl bu mevsimde benzer durumun yaşandığını ancak hiç bu kadar kötüsünü görmediğini sözlerine ekledi.   Mis, Buffalo'nun yaklaşık 9 mil güneyinde, Hamburg'un Hoover Beach mahallesindeki South Shore Drive'daki evinin birkaç metre buzla kaplandığını ve arka bahçesinde yaklaşık üç buçuk metre buz olduğunu açıklayarak, perşembe günü bahçesinde veya evinin çevresinde buz olmadığını, ancak cuma sabahı evinin ve bahçesinin tamamen kaplandığını söyledi.    
New York'taki Erie Gölü'nün doğu kıyısında yaşayan insanlar neler yaşadıklarına inanamıyorlar. Çünkü hafta sonu yaşanan kuvvetli rüzgarlar ve gölden yükselen 15 metrelik dalgalar evlerini tamamen buzla kapladı.

ABD'nin New York şehrindeki Erie Gölü yakınlarında yaşayan insanlar son birkaç gündür yaşadıklarına inanamıyor.

 

Görüntü ne kadar masalsı dursa da bölgedeki evlerin etrafı yaklaşık 30 santimetre ile 2 metre arasında değişen kalınlıktaki buz tabakasıyla kaplandı.

 

 

Hal böyle olunca yerel halk da evlerine girmekten korktuğunu söyledi.

 

Kanada ile ABD arasında yer alan ve Kuzey Amerika'nın beş büyük gölünden biri olsn Erie'nin doğu kıyısında oturanlar, hafta sonundan bu yana esen şiddetti kutup rüzgarları ve 15 metreyi bulan dev dalgalar nedeniyle doğa ile büyük bir mücadele yürütüyor.

 

Gölün etrafından çekilen fotoğraflar ise "Frozen" filminin sahnelerini andırdı.

 

Konuyla ilgli CNN'e konuşan bir bölge sakini, "Evet gerçeküstü ve büyüleyici görünüyor. Ancak evimin içi hafta sonunda beri çok karanlık, bu aynı zamanda biraz ürkütücü" açıklamasını yaptı.

 

Ed Mis, son sekiz yıldır Erie Gölü'nün kıyısında bulunan New York'taki evinde yaşıyor. Mis, daha önce mahallesinde her yıl bu mevsimde benzer durumun yaşandığını ancak hiç bu kadar kötüsünü görmediğini sözlerine ekledi.

 

Mis, Buffalo'nun yaklaşık 9 mil güneyinde, Hamburg'un Hoover Beach mahallesindeki South Shore Drive'daki evinin birkaç metre buzla kaplandığını ve arka bahçesinde yaklaşık üç buçuk metre buz olduğunu açıklayarak, perşembe günü bahçesinde veya evinin çevresinde buz olmadığını, ancak cuma sabahı evinin ve bahçesinin tamamen kaplandığını söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.